Smits Automotive

Een bedrijf waar service, transparantie en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Welkom bij Smits Automotive 


Smits Automotive is een jong en dynamisch autobedrijf met meer dan 10 jaar ervaring in de autobranche. Van jongs af aan delen wij dezelfde passie voor auto's. Onze handigheid, praktisch-, en technisch inzicht en gevoel voor motoren konden wij volledig kwijt in de opleiding tot technisch specialist. Na het afronden van de opleiding hebben wij ervaring opgedaan binnen diverse autobedrijven. Ervaring omtrent het stellen van de juiste diagnoses en het uitvoeren van reparaties. 

Naast onze passie die wij delen voor de autobranche hebben wij gemerkt dat werken binnen een autobedrijf bepaalde verantwoordelijkheden met zich meebrengt. Er ligt ontzettend veel uitdaging in het werk als autotechnicus én ondernemer. Dat is dan ook de reden dat wij voor ons zelf zijn begonnen. En bovendien kunnen wij er nu voor kiezen om meer tijd en aandacht voor onze klanten te nemen.


Wij, Niek en Mathijs Smits, zijn vanaf 1 april 2019 gestart met ons eigen autobedrijf. Binnen het autobedrijf is er kennis rondom alle automerken. Dagelijks routinewerk bestaat uit het uitvoeren van diagnose, reparaties en onderhoud. Naast ervaring en vakmanschap staan het klantcontact en een snelle service bij ons hoog in het vaandel.

Service


Snel en betrouwbaar
Geen verrassingen
Eerlijke prijs

Transparantie


Persoonlijk contact
Gemoedelijke sfeer
Altijd welkom

Kwaliteit


Vakkundig
Veiligheid
Dagelijkse routine

Service

Mijn werk is mijn passie, mijn grootste drijfveer. Het is de reden dat ik elke dag weer doe wat ik doe. Mijn werk daagt me met elk nieuw project uit beter te worden en meer te bereiken.

Transparantie

Waarom u op ons kunt rekenen? Omdat ons bedrijf veel meer is dan alleen een bedrijf. Elk teamlid voegt iets bijzonders aan ons team toe, maar we hebben onze waarden met elkaar gemeen.

Kwaliteit

We zijn altijd ergens mee bezig. Meestal met het behalen van resultaten voor onze klanten. Maar soms krijgen we de kans te experimenteren met nieuwe concepten en ideeën.

Erkend leerbedrijf

Smits Automotive leerbedrijf


Vanaf 15 januari 2020 zijn wij een erkend leerbedrijf geworden binnen de autobranche. En hier zijn wij ook trots op! Wij geven MBO-studenten een opleiding tot volwaardig monteur. 
Ben jij op zoek naar een stageplek? Wij vinden het leuk om onze passie en kennis over te brengen en doen dat met veel enthousiasme. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.