Service en onderhoud

Bij Smits Automotive kunt u rekenen op de juiste service, persoonlijk advies en kwaliteit voor alle automerken.

Airco

Het is belangrijk om uw airco in topconditie te houden. Een airco zorgt ervoor dat de ramen niet beslaan waardoor u goed zicht blijft houden. Een regelmatige service houd uw airco in topconditie en voorkomt defecten en het verspreiden van onaangename geurtjes.  

APK

Bent u op zoek naar een betrouwbare en goede monteur voor een APK aan uw auto? Bij Smits Automotive doen wij er alles aan om uw auto in topconditie te houden. 
Tijdens de APK keuring  worden alle veiligheidsrelevante onderdelen gecontroleerd. Eventuele gebreken worden hersteld zodat u weer veilig op weg kunt. Kosten worden altijd in overleg met de klant uitgevoerd. 

Bandenopslag 

Staan uw banden thuis ook zo in de weg in de schuur of in de  garage? Smits Automotive zorgt ervoor dat uw banden worden gewisseld en kunnen worden opgeslagen.

Software

Smits Automotive houdt zich bezig met updaten van software. Dit houdt in bijvoorbeeld programmeren van  trekhaken, modules, navigatie update of digitaal service boek bijwerken. 

Onderhoud & reparatie

Goed en regelmatig onderhoud aan uw auto zorgt ervoor dat deze in goede conditie blijft. Bij Smits Automotive kunt u terecht voor een kleine en grote onderhoudsbeurt. Zo zorgen we dat u niet alleen veilig en comfortabel op pad gaat, maar ook nog eens extra lang plezier hebt van uw auto.

Bij Smits Automotive staat de controle van de veiligheidssystemen voorop. Denk hierbij aan de remmen, maar ook het functioneren van de ophanging. Onze monteurs weten precies waar ze op moeten letten.

Ervaar de service en vakkundigheid van Smits Automotive en kom eens langs met uw auto!

Uitlijnen

Wij van Smits Automotive adviseren om de uitlijning van uw auto te controleren wanneer u te maken heeft gehad met de volgende situatie(s):

  • het raken van een stoeprand
  • rijden door een diepe kuil
  • na een aanrijding 


Hierdoor hebben de bewegende onderdelen van uw auto niet meer de originele stand. Wat merkt u dan aan uw auto?

  • Bandenslijtage
  • De auto trekt naar rechts of naar links
  • De auto stuurt zwaar of licht
  • Het stuur draait niet terug na een bocht


Wanneer uw banden zijn uitgelijnd rijdt u zowel veiliger als zuiniger op de weg.